Varaaminen

Viikkohinnat 800 - 950 €.

Viikonloppu 350 €.

  • Loppusiivous 100 €
  • Liinavaatteet 15 € per henkilö

Varaukset

Varauskalenteri ja lisätietoa www.huvila.net/2085  Kiviranta, Lapinlahti
 

Yhteystiedot

Miika Rantsi, Puh: 044-0250709 Email: miika.rantsi (at) hotmail.com

 

Vuokrausehdot lyhyesti

  • Varaus tulee voimaan, kun varausmaksu on maksettu.
  • Loppumaksu maksetaan viimeistään kuukausi ennen loman alkua.
  • Jos varaus tehdään myöhemmin kuin 28 vrk ennen varausajankohdan alkamista, koko maksu maksetaan kerralla välittömästi varauksen jälkeen.

Vuokrausehdot kokonaisuudessaan

Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta välittömästi sen jälkeen, kun asiakas on maksanut näissä sopimusehdoissa mainitun varausmaksun, tai on maksanut sekä varausmaksun että loppumaksun yhdellä kertaa.

Varaus- ja maksuehdot

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun huvilan vuokrahinnasta eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä varausmaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Jos varaus tehdään myöhemmin, kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkua, niin koko maksu maksetaan kerralla.

Varauksen peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokrattavan kohteen omistajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Mikäli asiakas keskeyttää lomansa, mökin omistaja ei ole velvollinen antamaan hyvitystä vuokrahinnasta.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai perheenjäsentä kohdanneen odottamattoman ja vakavan tapahtuman vuoksi, vuokraajalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä vuokrattavan kohteen omistajalle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.

Vuokrattavan kohteen omistajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokrattavan kohteen omistaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Oleskelu

Asuntoa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu esitetekstissä ja/tai kohteen internet-sivuilla vuodepaikkamääränä. Teltan tai asuntovaunun käyttö ilman omistajan lupaa on kielletty. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle.