Varustus

Kiviranta on vuonna 2010 valmistunut 120m2 lamellihirsimökki, josta alakertaa on 80m2 ja yläkertaa 40m2. Lisäksi alakerrassa on tilava terassi ja yläkerrassa parveke.

Vuodepaikkoja on 7 + 2. Alakerran makuuhuoneessa on parivuode ja yläkerran makuuhuoneessa 3 vuodetta. Tilavalla parvella on lisäksi 2 vuodetta ja avattava vuodesohva kahdelle.

Mökissä on lapsivarustus, hyvin varusteltu keittiö, takka ja paistava leivinuuni. Kodinhoito-pukuhuoneessa on pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Lisäksi mökissä on puulämmitteinen sauna ja pesuhuone suihkulla sekä lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja keskuspölynimuri.

Viihdykkeeksi olohuoneessa on 40" LED-TV ja DVD-soitin. Yläkerran oleskelutilasta löytyy TV. Radio CD ja USB liitännällä.

Suurella ja viihtyisällä terassilla on  kaasugrilli, jolla valmistuu grilliherkut isollekin porukalle.

Mökillä on myös nopea internet-yhteys. Yhteyden nopeus on 100 mb/s kaapeliin yhdistettynä, 50 mb/s langattoman yhteyden kautta, eli kaikki netinkäyttö onnistuu loistavasti.
 

Rantasauna

Perinteinen sähkötön rantasauna, joka sopii sekä kesä- että talvikäyttöön. Talvella kantovesi haetaan avannosta ja lämmitetään kiukaan vesisäiliössä.

Rantasaunan lämmitys vaatii talvella hiukan aikaa ja vaivaa, mutta talvinen saunailta kynttilän ja myrskylyhdyn valossa on rauhoittava ja mieleen jäävä kokemus!

Rannalla on patio (kuvagalleria), jonka vierellä on puu/hiiligrilli, jossa voi savustaa kalaa tai paistaa lettuja isolla muurinpohjalettuppannulla.